søndag 23. mai 2010

TIL DE SOM HAR LYST Å LEGGE IGJEN EN LITEN HILSEN, SÅ ER DET LITT ANNERLEDES ENN FRA DEN ANDRE SIDEN VÅR, HER TRYKKER DERE PÅ DER DET STÅR KOMMENTARER, MED LITEN SKRIFT RETT UNDER BLOGGEN, NÅR DU HAR SKREVET EN LITEN HILSEN VELGER DU GJERNE KOMMENTER SOM: NAVN/NETTADRESSE.

KATRINE 2ÅR OG 17 MAI


HER ER ET BILDE FRA DANSINGEN

HER ER LINDA I DET FINE ANNTREKKET SITT TIL UTDRIKNINGSLAGET

FAMILIE BILDE PÅ 17 MAI

VI STÅR Å VENTER PÅ TOGET PÅ EIDSVOLL BYGNINGEN

FIKK EGEN KAKE PÅ BURSDAGEN, OG MAMMA HADDE LAGET KAKE, SOM JEG VILLE GI TIL HENNE

FIKK HJELP AV ONKEL KJETIL TIL Å ÅPNE GAVENE

VAR IKKE LIKE BLI NÅR JEG BLE VEKT MED KAKE OG GAVE PÅ SENGEN

SELV OM DETTE BILDE VAR LITT MØRKT, SÅ MÅTTE MAMMA BARE LEGGE DET UT, FOR DET VAR JO VELDIG FINT AV KATRINE

ROLF MARIUS I SITT ANNTREKK FOR SITT UTDRIKKNINGSLAG

SØSKEN KOS I SENGA

KATRINE HAR BLITT 2 ÅR, OG DET VAR EN KJEMPE FIN DAG MED VENNER OG FAMILIE, KATRINE FIKK MASSE KJEMPE FINE GAVER, SÅ TUSEN TAKK FOR GAVENE, DUKKENE FALT I SMAK HOS KATRINE OG KLÆRNE FALT I SMAK HOS MAMMA ;o) SÅ VAR DET 17 MAI, HVOR VI STARTET DAGEN MED Å REISE OPP PÅ EIDSVOLLBYGNINGEN HVOR VI MØTTE ROLF MARIUS OG CO, LARS OG CO, MORMOR OG KARIN, FØR VI REISTE TIL ALEXANDER OG TENTE LYS FOR HAN, DER MØTTE VI OGSÅ MORFAR OG SIW, FØR VI REISTE HJEM OG LAGDE DEILIG GRILLMAT. FØR FERDEN IGJEN GIKK TIL EIDSVOL, FOR DA SKULLE JO JEG OG MAMMA GÅ I BUDNADSTOGET. MAMMA OG TANTE LOTTE BLE VELDIG STOLTE AV MEG OG OLE MARIUS, FOR VI GIKK HELE TOGET OG DET ER VEL MELLOM 1 OG 2 KM.! MAMMA VILLE JO AT JEG SKULLE GÅ, SIDEN JEG NÅ HAR FÅTT ROMERIKSBUDNADEN! NÅR VI DA KOM HJEM VAR VI GANSKE SÅ SLITENE OG SOVNET GANSKE SÅ FORT.
PAPPA BEGYNTE I NY JOBB PÅ TIRSDAGEN OG VI TROR NOK HAN KOMMER TIL Å KOSE SEG MASSE DER. RESTEN AV UKA HAR GÅTT SOM VANLIG. MEN PÅ TORSDAGEN VAR MAMMA OG VI BARNA OG MORMOR UTE OG FANT BRUDEPIKE KJOLE SOM JEG SKAL HA PÅ MEG I BRYLLUPET TIL LONE, SKAL SI JEG SYNES JEG VAR FIN I DEN KJOLEN! PÅ FREDAGEN VAR VI PÅ ÅRNESDAGENE OG JEG OG KATRINE HYLGREIN NÅR VI SKULLE KJØRE ET LITE TOG KARUSELL. MEN NÅR JEG FANT HESTE KARUSELLEN VAR ALT HELT GREIT IGJEN! VI VAR NOK LITT TRØTTE OG SLITENE, SÅ VI VAR SKIKKELIG SURVETE ALLE SAMMEN! LØRDAGEN VAR MAMMA I UTDRIKNINGSLAGET TIL LINDA, OG DE HADDE KOST SEG KJEMPE MASSE.OG I DAG VAR VI HOS LARS, HEGE, NORA, TUVA OG LIVE, GUTTA KOM VELDIG LANGT PÅ DET NYE ROMMET TIL TUVA, MEN DE MANGLET 1 PLATE FOR Å BLI FERDIG MED VEGGEN, SOM VANLIG SERVERTE DE NYDELIG MAT, SOM VI FORSPISTE OSS PÅ!