mandag 19. juli 2010

SKAL BLI KUSINER OG FETTER IGJENJA NÅ ER VI I FERIE UKA OG VI KOSER OSS HJEMME MED MAMMA OG PAPPA, PAPPA HAR JO FÅTT EN UFORVENTET FERIE, SIDEN HAN HAR ØDELAGT HÅNDEN, SÅ NÅ PURKER OG SOVER HAN TIL LANGT PÅ DAG, SIDEN HAN UANSETT IKKE KAN STÅ OPP MED OSS BARNA. MEN MAMMA BARE VENTER PÅ AT HAN SKAL BLI FIN I HÅNDEN, SÅ HAN KAN TA ALLE BLEIENE OG SOVE LENGE I HLEGENE! DAGENE BLIR LITT LANGE NOEN GANGER, MEN AKKURAT NÅ KOSER VI OSS MED 2 MARSIVN, 1HAMSTER OG EN HUND. I HELGEN FEIRET VI 1ÅRS DAGEN TIL LEO OG VI FIKK VITE AT TANTE OG ONKEL SKAL BLIR FORELDRE IGJEN OG LILLE LEO SKAL BLI STOREBROR. LEO HADDE PÅ EN BODDY SOM DET STO "!SNART STOREBROR PÅ" OG LILLE HULEBOER ER FORVENTET Å KOMME 19JANUAR.MAMMA OG PAPPA SKULLE I BURSDAG, SÅ WILLIAM SOV OVER HOS MORMOR IGJEN OG DE HAR KOST SEG MASSE, OG WILLIAM VAR VIST KJEMPE FLINK. OG JEG OG KATRINE OVERNATTET HOS LINDA, ROLF MARIUS, OLE MARIUS OG ADRIAN. OG VI KOSTE OSS MASSE, OG VI HADDE LAKT OSS FINT PÅ KVELDEN, VI HAR DET JO ALLTID SÅ KOSELIG HOS DEM. MAMMA SAVNET OSS BARNA SÅ MYE AT HUN KOM Å HENTET OSS TIDLIG.
FERIEN SÅ LANGT HAR IKKE VÆRT SÅ SPENNENDE, ANNET ENN AT VI HAR VÆRT I AMMADEUS DYREPARK MED HEGE, NORA, TUVA OG LIVE, VI KOSTE OSS MASSE, MEN PÅ SLUTTEN VAR KATRINE OG JEG GANSKE SÅ SLITENE OG DA DYTTET MAMMA OSS I VOGNA TIL WILLIAM OG GIKK TIL BILEN MED OSS!
ELLEST KRABBER NESTEN WILLIAM, HAN MANGLER BARE Å SKJØNNE AT HAN OGSÅ MÅ FLYTTE ARMEN, OG PÅ LØRDAGEN (17.07) SATTE HAN SEG OPP I SENGEN, HELT PÅ EGENHÅND! DA VAR MAMMA OG PAPPA VELDIG STOLTE.
I DAG SATT ONKEL UTE MED OSS, OGSÅ SIER JEG TIL ONKEL AT HAN KAN BEGYNNE PÅ JOBBEN HOS PAPPA, OG DA SVARTE ONKEL AT, NEI DET SKULLE HAN IKKE, DA SA JEG TIL HAN" MEN ONKEL DU KJØRER BARE FORBI JOBBEN TIL MAMMA OGSÅ LITT BORT OVER, DETTE KLARER DU!!!!" MAMMA OG ONKEL FIKK SEG EN GOD LATTER DA JA