tirsdag 10. august 2010

WILLIAM KRABBER

JA DA HAR WILLIAM BEGYNT Å KRABBE, SETTE SEG OPP OG REISE SEG OPP PÅ KNE ETTER TING, ALT SKJEDDE DEN ENE FERIE UKA VI VAR PÅ HYTTA SAMMEN MED MORMOR.
PAPPA HAR SKADET HÅNDEN SIN PÅ JOBB, SÅ MAMMA SIER AT HUN HAR FÅTT 4 BARN ISTEDE FOR 3 OG AT HUN ER ALENE MOR! TROR HUN BEGYNER Å BLIR LITT LEI AV Å SKIFTE ALLE BLEIENE SELV!, DERFOR VAR DET VIST VELDIG DEILIG Å VÆRE PÅ FJELLET MED MORMOR FOR MORMOR VAR SÅ FLINK TIL Å HJELPE TIL MED OSS BARNA. PAPPA VAR IGJEN HJEMME SIDEN HAN MÅTTE SKIFTE BANDASJE PÅ HÅNDA 2-3GANGER I UKEN. OGSÅ HADDE VI JO DYREHAGE HER MED ETT HAMSTER, TO MARSVIN OG EN HUND, SÅ PAPPA VAR HJEMME MED DE. DA VI VAR I TRYSILL, KJØPTE MAMMA BASSENG TIL OSS, OG OPPI DER HADDE VI SIKKERT 27-30GRADER, SÅ TIL OG MED MAMMA OG ONKEL PLASKET SAMMEN MED OSS ;o) VI VAR OPPÅ KNETTSETRA OG DER VAR DET EN LITEN BALANSE LØYPE I SKOGEN, SÅ DER KOSTE VI OSS MASSE, OGSÅ SPISTE VI NOEN KJEMPE DYRE VAFLER, SOM IKKE VAR SÅ GODE! SÅ VI REISTE TIL HYTTA OG STEKTE VÅRE EGENE DAGEN ETTER! ONKEL KJETIL, TANTE LOTTE, FETTER LEO, VESLA OG BIKKJA TIL CHRIS (BARK) ELLER GRAN SOM MORMOR KALTE HAN HELE TIDEN, KOM PÅ ONSDAGEN OG PÅ TORSDAGEN VAR VI PÅ BADELAND PÅ HOTELLET, OG DER SKAL JEG SI VI KOSTE OSS MASSE! OG PÅ FREDAGEN REISTE VI TIDLIG HJEM, FOR MAMMA MÅTTE JO BAKE PRINSESSE KAKE TIL MEG, FOR VI FEIRERT 4ÅRS DAGEN MIN PÅ SØNDAGEN, DET VAR KOSELIG SOM ALLTID MED ALLE MENNESKENE VI ER SÅ GLADE I ;o)
PÅ MANDAGEN HADDE VI OGSÅ BESØK, AV TORILL OG CO, LONE OG KJETIL, FOR DE RAKK IKKE KOMME PÅ SØNDAGEN. OG VI BEGYNTE I BHG IGJEN PÅ MANDAGEN 2AUG. DET VAR GODT Å KOMME TILBAKE TIL VANLIG RYTME IGJEN, OG JEG BEGYNTE PÅ NY AVD, MED BARE STORE BARN, OG DET VAR KJEMPE KULT, KATRINE GÅR PÅ DEN SAMME, FOR MELLOM STORE BARN! OGSÅ HÅPER VI PÅ AT WILLIAM FÅR PLASS PÅ SMÅ BARN TIL JANUAR! PÅ ONSDAGEN 4AUG, BLE JEG VEKT MED SANG,KAKE OG PAKKE AV MAMMA, PAPPA, KATRINE OG WILLIAM, DET VAR KJEMPE MORSOMT! OGSÅ FIKK JEG HA BURSDAG I BHG OGSÅ OG PÅ KVELDEN KOM FARMOR OG FARFAR OG MORMOR EN LITEN TUR. PÅ LØRDAGEN HADDE JEG BARNE BURSDAG MED 5 JENTER FRA BHG, OG DET VAR KJEMPE MORSOMT.
KATRINE HAR BEGYNT Å HERME MASSE ETTER HVA JEG SIER, SÅ NÅ NÅR HUN BILR SINT SER HUN PÅ DEG OGSÅ SIER HUN "BUSSAN MIN" OG DET BETYR AT DU IKKE FÅR KOMME I BURSDAGEN HENNES! HUN HAR BLITT SÅ FLINK TIL Å PRATE DISSE 6 UKENE!