søndag 30. januar 2011

DISNEY ON ICEFORRIGE HELG VAR VAR VI OG FEIRET BURSDAGEN TIL ONKEL STIAN PÅ DISNEY ON ICE. VI HADDE KJEMPE FINE PLASSER SOM ONKEL STIAN HADDE FIKSET TIL OSS, OG VI JENTENE SATT HELT STILLE OG FULGTE MED PÅ SHOWET. MAMMA OG PAPPA VAR KJEMPE STOLTE AV OSS.WILLIAM VAR HOS FARMOR OG FARFAR OG KOSTE SEG MASSE DER. VI HAR PRATET OM SHOWET HELE UKEN OG SETT PÅ FILMEN "DE UTROLIGE" FLERE GANGER DENNE UKEN.
PAPPA HAR ENDELIG FÅTT SEG NY JOBB. OG DET VAR GODT FÅR BÅDE HAN OG OSS ;o) HAN SKAL JOBBE EN UKE SENT OG EN UKE TIDLIG, SÅ DA KAN VI SOVE LENGE OG HA LITT KORTERE DAGER DEN UKEN HAN JOBBER SENT, OG DET BLIR BRA. PÅ TORSDAGEN VAR MAMMA PÅ JESSHEIM SAMMEN MED MORFAR, OG HAN BRUKTE MASSE PENGER PÅ NYE KLÆR TIL MAMMA (DET VAR BURSDAGS GAVEN HENNES) OGSÅ SPISTE DE MIDDAG SAMMEN OG DET HADDE VÆRT KJEMPE HYGGELIG. VI BARNA VAR HOS MORMOR.
I HELGEN JOBBET MAMMA, SÅ DA VAR VI HJEMME OG KOSTE OSS MED PAPPA OGSÅ SPISTE VI JENTENE, MAMMA OG PAPPA OST OG KJEKS PÅ KVELDEN, SKAL SI VI KOSTE OSS ;o) OG I DAG HAR VI VÆRT I BURSDAG TIL OLE MARIUS OG ADRIAN, VI HADDE DET KJEMPE MORSOMT