tirsdag 18. januar 2011

ALT FOR LENGE SIDEN SIST


JEPP, MAMMA HAR VÆRT ALT FOR SLAPP I DET SISTE, JEG LOVER AT JEG SKAL STRAMME HENNE OPP. SIDEN SIST, HAR JO WILLIAM BEGYNT Å GÅ KJEMPE BRA, INGEN MER KRABBING. VI HAR FEIRET JUL OG NYTT ÅR OG WILLIAM HAR BEGYNT I BARNEHAGEN SAMMEN MED MEG OG KATRINE. DA BEGYNNER VI I JULA. JULAFTEN VAR VI JO SELVFØLGELIG EN TUR PÅ GRAVA TIL STOREBROR EN TUR HOS OLDEFAR PÅ SØRLIE OG PÅ KVELDEN VAR VI HOS TANTE LOTTE OG ONKEL KJETIL. VI SPISTE GANSKE SÅ SENT, SÅ WILLIAM BLE LAGT FØR VI ÅPNET GAVENE. JULENISSEN VISTE AT VI VAR PÅ NESKOLLEN, SÅ HAN HADDE MED GAVER TIL ALLE SAMMEN, JEG VAR IKKE SÅ KJENERT, SÅ JEG PRATET MED HAN, MENS KATRINE VILLE BARE GJEMME SEG. NÅR VI SKULLE ÅPNE GAVENE, LESTE OLIVER HVEM GAVENE VAR TIL OGSÅ DELTE JEG UT. FØRSTE DAG VAR VI HOS FARMOR OG FARFAR OG SPISTE, ANDRE DAG VAR VI HOS TANTE JUNE OG ONKEL STIAN OG TREDJE DAG VAR VI HOS MORMOR, RESTEN VAR VI HJEMME OG SLAPPET AV, SIDEN MAMMA OGSÅ MÅTTE JOBBE.
NYTTÅRS AFTEN VAR I ÅR HOS TORILL OG SIMEN, DET VAR KJEMPE KOSELIG HVOR VI FIKK KJEMPE GOD MAT. VI STO UTE OG SÅ PÅ RAKKETTENE OG DET VAR SELVFØLGELIG KJEMPE SPENNENDE.
WILLIAM BEGYNTE I BHG. 4JANUAR MEN HAR ALLEREDE VÆRT BORTE CA HALVPARTEN PGA DIARE, SÅ VI HER HJEMME DENNE UKEN OGSÅ, OG HÅPER VI KOMMER STERKERE TILBAKE PÅ FREDAGEN. INNKJØRINGEN GIKK KEJMPE BRA, HAN LØP INN OG VAR VELDIG KLAR. OG DET GÅR KJEMPE FINT Å LEGGE HAN, OG HAN SPISER BRA OG KOSER SEG MASSE.
VI HAR BLITT FETTER OG KUSINER IGJEN TIL FETTER LUCAS, HAN ER KJEMPE NYDELIG OG KATRINE ER HELT OPPSLUKT
DET VAR OPPDATERINGEN DENNE GANGEN OG REGNER MED AT DET IKKE ER LIKE LENGE TIL NESTE GANG.