søndag 5. september 2010

MYE SKJER OM DAGEN

GO GUTTENE VÅRE
SOVE BILDE
JEG HAR TATT LUA TIL CHARLIE, JEG KOMMER TIL Å BLI EN BRA MOR EN DAG ;o)

SYNES KANSKJE JULIE HAR VELDIG MYE FRA SØRLIE FAMILIEN?

TENK AT OLDEFAR SØRLIE ER SÅ GAMMEL
OLDEMOR SØRLIE
JA DA BEGYNNER MAMMA PÅ JOBB IGJEN 4 OKTOBER, OG DET ER IKKE VELDIG LENGE TIL!!! HUN GRUER MASSE TIL IKKE Å VÆRE SAMMEN MED WILLIAM HELE TIDEN. MEN PAPPA SKAL JO VÆRE HJEMME MED HAN DA. WILLIAM FIKK SIN ANDRE TANN KOM 4 DAGER ETTER DEN FØRSTE, OG NÅ VET HAN HVORDAN HAN SKAL SETTE SEG PÅ ROMPA IGJEN NÅR HAN REISER SEG OPP ETTER MØBLER ;o) KATRINE HAR IKKE HATT RASERI UTBRUDD MÅ DE TO SISTE UKENE, OG DET HAR VÆRT DEILIG. OG JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE HAN HETER CHRISTOFER OG VI BLE KJÆRESTER KL 11.00 FØR FRUKTEN, OG DAGEN ETTER VAR IKKE CHRISTOFER I BHG. SÅ DA MÅTTE JEG VÆRE KJÆRESTE MED MATS I STEDE.
ONKEL KJETIL, TANTE LOTTE, FETTER LEO OG VESLA HAR NÅ FLYTTET TIL LEILIGHETEN SIN PÅ NESKOLLEN, OG VI ØNSKER DEM MASSE LYKKE TIL ;o) OGSÅ HAR RACHEL OG KIM FLYTTET NED I KJELLEREN HOS OSS, OG DE VIRKER KJEMPE KOSELIGE, OG VI GLEDER OSS MASSE TIL Å BLI BEDRE KJENT MED DE ;o)
I HELGEN HAR VI VÆRT SÅ HELDIG Å PASSE ENJA OG VI JENTENE HAR FÅTT MATE HENNE HVER MORGEN OGSÅ HAR VI GÅTT TUR HVER DAG. OG PÅ LØRDAGEN HADDE VI BESØK AV MORMOR. OG VI VAR REISTE PÅ KINA RESTURANTEN OG SPISTE OG KOSTE OSS, MENS PAPPA VAR PÅ BUSKE TREFF. HVOR HAN FANT UT AT HAN BEGYNER Å BLI GAMMEL, FOR HAN SKULLE FESTE FRA FREDAG TIL SØNDAG, MEN PÅ LØRDAGEN I 16.00 TIDEN MÅTTE VI HENTE HAN, FOR DA ORKET IKKE HAN MER ;o)
MAMMA DRIVER JO Å LAGER ET KORT OM DAGEN OG DA VAR VI HOS FARMOR OG FARFAR FOR Å FINNE NOEN BILDER, OG DA HADDE DE VÆRT HOS OLDEFAR OG HENTET BILDER HOS HAN, OG DERFOR MÅ VI BARE VISE FREM NOEN AV DE BILDENE.
MAMMA ER JO BUZZADOR. DET VIL SI AT HUN PRØVER UT PRODUKTER OG FORTELLER VENNER OG FAMILIE OM DET OGSÅ SKRIVER HUN INN RAPPORTER OM HVA HUN SYNES OM PRODUKTENE. SÅ FORRIGE UKE PRØVDE MAMMA LOVEFILM.NO DET VAR VELDIG ENKELT Å LAGE EN PROFIL OG LEIE FILMER. DET VAR LETT OG LEVERE TILBAKE FILMENE OG HUN FIKK FORT NYE FILMER I POSTEN ;o)