søndag 13. juni 2010

VÆRT BRUDEPIKE I TO BRYLLUPER


JA DA HAR 2 NYE UKER BARE LØPT AVSTED, JEG HAR VÆRT SÅ HELDIG Å FÅ VÆRE BRUDEPIKE I BEGGE BRYLLUPENE MAMMA OG PAPPA HAR VÆRT I. SÅ FØRST MÅ VI ALLE GRATULERE LONE OG KJETIL, LINDA OG ROLF MARIUS, SOM MÅ HAR BLITT MANN OG KONE. JEG HAR JO SELVFØLGELIG VÆRT DEN SØTESTE BRUDEPIKEN SOM FINNES OG JEG VAR VELDIG STOLT SELV.
ELLERS GÅR DAGEN I SITT VANTE, WILLIAM HAR SÅ VIDT BEGYNT Å BURKE GÅSTOLEN, OG DET SYNES HAR ER KJEMPE STAS. PÅ FREDAGEN HADDE JEG OG KATRINE FÅTT EN OREO KJEKS MENS MAMMA RYDDET OG VASKET PÅ KJØKKENET, OGSÅ BEGYNTE WILLIAM Å HOSTE SÅ MYE, TÅRENE SPRATT FRAM, SÅ MAMMA PLUKKET HAN OPP OG SA AT HAN IKKE MÅTTE SVELGE SIKKELET SITT GALT, OGSÅ SATTE HUN HAN NED IGJEN. OG DETTE SKJEDDE NOK EN GANG, MEN DA SÅ MAMMA AT WILLIAM VAR SVART RUNDT MUNNEN, OG SIDEN KATRINE SATT VED SIDEN AV WILLIAM, SÅ DA REGNET MAMMA MED AT KATRINE HADDE VÆRT SÅ SNILL Å DELE KJEKSEN SIN!
NÅ ER DET SNART SOMMERFERIE FRA BHG, JEG OG KATRINE HAR IGJEN EN UKE, SÅ HAR VI 6 UKER SOMMERFERIE, OG DET SKAL BLI KJEMPE GODT, DA HAR MAMMA TENKT Å TA OSS MED TIL AMANDUSPARKEN OG VI HÅPER PÅ GODT VÆR SÅ VI KAN VÆRE VED NORDBYKJÆRNET OGSÅ.