onsdag 16. februar 2011

PAPPA HAR FÅTT JOBB.

HER GÅR DET UNNA OM DAGEN,WILLIAM HAR VÆRT EN DEL SYK, FOR 2 UKER SIDEN VAR HAN HJEMME EN HEL UKE, HAN HADDE NOK ØREBETENNELSE, FOR NÅR MAMMA VAR HOS LEGEN MED HAN, SÅ HADDE HAN VÆRT LITT RØD I ØRENE. MEN NÅ HAR HAN HOLDT SEG FRISK I SNART 2 UKER (BANK I BORDET)I DAG HAR JEG KASTET OPP, SÅ MAMMA ER HJEMME MED ALLE GULLA SINE. HELGEN VAR DET HEKTISK, LØRDAGEN STARTET MED AT PAPPA JOBBET, OG VI ANDRE REISTE PÅ JESSHEIM SAMMEN MED MORMOR, SÅ VAR DET HJEM OG KLE PÅ SEG FØR VI REISTE OPP TIL CILLY (KUSINEN TIL MAMMA, SOM VAR HOS PAPPAEN SIN) HUN HADDE DISKET OPP MED KAKER OG HJEMME LAGDE KANEL SNURRER SOM VAR SUPER GODE. GRATULERER MED DAGEN CILLY ;o)
SØNDAGEN VAR DET JO MORSDAG, SÅ DA VEKTE VI MAMMA MED HVERT VÅRT KORT SOM VI HADDE LAGET I BARNEHAGEN, MAMMA BLE VELDIG GLAD FOR DE. SÅ VAR VI FØRST I BURSDAG HOS OLDEFAR SØRLIE, HVOR DE HADDE FIKKSET KJEMPE DEILIG KOLTBORD, SELV OM WILLIAM BARE SPISTE BRØD, KATRINE KYLLING OG KARBONADE OG JEG KOSTE MEG MED REKER, KARBONADE, KYLLING OG EGGERØRE LAGET I KULER. SÅ GIKK TUREN VIDERE TIL DAL, HVOR TUVA OG LARS HADDE BURSDAG, DER FIKK VI SOM ALLTID MASSE DEILIGE KAKER, OGSÅ VAR DET MORSOMT Å SE DE IGJEN, FOR NÅ VAR DET LENGE SIDEN VI HADDE SETT FAMILIEN KRISTIANSEN. GRATULERER MED DAGEN TUVA OG LARS.
PAPPA HAR JO FÅTT SEG NY JOBB, FØRST ETT VIKARIAT I 3MND, MEN VI HÅPER JO HAN BLIR FAST ANNSATT DER ETTER DE TRE MND. DET ER EN SKIFT JOBB, SÅ DEN ENE UKEN KJØRER MAMMA OG PAPPA SAMMEN OG DEN ANDRE UKEN HAR VI KORTE DAGER I BHG, NOE SOM PASSER OSS FINT ;o)