søndag 30. januar 2011

DISNEY ON ICEFORRIGE HELG VAR VAR VI OG FEIRET BURSDAGEN TIL ONKEL STIAN PÅ DISNEY ON ICE. VI HADDE KJEMPE FINE PLASSER SOM ONKEL STIAN HADDE FIKSET TIL OSS, OG VI JENTENE SATT HELT STILLE OG FULGTE MED PÅ SHOWET. MAMMA OG PAPPA VAR KJEMPE STOLTE AV OSS.WILLIAM VAR HOS FARMOR OG FARFAR OG KOSTE SEG MASSE DER. VI HAR PRATET OM SHOWET HELE UKEN OG SETT PÅ FILMEN "DE UTROLIGE" FLERE GANGER DENNE UKEN.
PAPPA HAR ENDELIG FÅTT SEG NY JOBB. OG DET VAR GODT FÅR BÅDE HAN OG OSS ;o) HAN SKAL JOBBE EN UKE SENT OG EN UKE TIDLIG, SÅ DA KAN VI SOVE LENGE OG HA LITT KORTERE DAGER DEN UKEN HAN JOBBER SENT, OG DET BLIR BRA. PÅ TORSDAGEN VAR MAMMA PÅ JESSHEIM SAMMEN MED MORFAR, OG HAN BRUKTE MASSE PENGER PÅ NYE KLÆR TIL MAMMA (DET VAR BURSDAGS GAVEN HENNES) OGSÅ SPISTE DE MIDDAG SAMMEN OG DET HADDE VÆRT KJEMPE HYGGELIG. VI BARNA VAR HOS MORMOR.
I HELGEN JOBBET MAMMA, SÅ DA VAR VI HJEMME OG KOSTE OSS MED PAPPA OGSÅ SPISTE VI JENTENE, MAMMA OG PAPPA OST OG KJEKS PÅ KVELDEN, SKAL SI VI KOSTE OSS ;o) OG I DAG HAR VI VÆRT I BURSDAG TIL OLE MARIUS OG ADRIAN, VI HADDE DET KJEMPE MORSOMT

5 kommentarer:

 1. Hørtes og så ut som dere koste dere masse på Disney on Ice :)) Det gjorde Marielle da hun var der også for noen år siden :))
  Gratulere pappa med ny jobb da!
  Vi sees jo snart.
  klem fra oss i Sandefjord

  SvarSlett
 2. Heisann! Lenge siden jeg har skrevet noe her nå, men jeg er stadig innom og titter. Så flott at dere koste dere på Disney on Ice, det var sikkert kjempemoro. Hadde vært koselig å treffe dere igjen snart, blir alt for liten tid da disse mammaene har begynt å jobbe igjen.

  SvarSlett
 3. Hei Hei :) så ut som dere også koste dere på disney on ice :) william koste seg her med farmor og farfar og alle de ande på bursdag :) kan si han er over alt ja ;) og vi koste hos med dere på mc donald på bursdagen til ungene :) klem klem

  SvarSlett
 4. Hiesann goùngene mine. Flotte bilder fra showet. Dere sitter jo som tente lys. Ikke rart at mamma og pappa er stolte av jentene sine.
  Også så det virkelig ut som dere koste dere med ost og kjeks. Flinke er dere til å kose dere sammen. Masse masse glad i dere. Og ha en topp helg. Koser og klemmer til dere fra mormor :)

  SvarSlett
 5. Hei. Det var fine bilder fra showet. Det er moro å lese om hva dere er med på. Gleder oss til helgen.

  SvarSlett